Reklame:

Den vildeste til dato – RUF R er en topløs 911 med 800 hestekræfter

CTR3 Evo er ikke bare en 911 på steroider – bilen er den mest potente RUF til dato.

Kan du din bilhistorie, vil du sikkert sige Yellow Bird, når vi nu nævner RUF. Men den tyske Porsche-specialist er meget, end hvad der engang var verdens hurtigste gadebil.

RUF – eller Ruf Automobile GmbH – er eksempelvis også den nye helt nye CTR3 Evo. Et bæst der faktisk er mærkets mest potente til dato.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og hvorfor så det? Jo, fordi den tre-liters boksermotor foruden sine seks cylindre har hele 800 hestekræfter og 989 newtonmeter at byde på.

Skal det være lidt mere til gadebrug, er det CTR3 Clubsport, du skal have fat i. Hvis det da ellers kan lade sig gøre. Her er motoren en anelse større nemlig på 3,8 liter.

LÆS OGSÅ: Mercedes opnår blæret tilladelse – bare ikke i Danmark!

Men der er faktisk lidt færre hestekræfter at komme efter. Clubsport-ejere må nøjes med 777 hestekræfter og 978 newtonmeter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Har du flere midler at brænde af, er  R Spyder måske løsningen, der kan slå bunden ud af budgettet. Den bil bruger Porsches 4-liters boksermotor. Du får ikke bedre mulighed for at høre den skrige sig hele vejen til 9.000 omdrejninger i minuttet.

Ruf siger dog ikke noget om antallet af hestekræfter eller momentet. Men de vil allerede nu gerne fortælle, at bilen har manuelt gear.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?