Den nye Opel Manta kan skrive


Ja, altså på fronten. Der hvor der ellers skulle have været en kølergrill.

Men sådan en har en elbil jo som bekendt ikke brugt for. Men det ligner, at den er der – altså den tradtionelle kølergrill – på den nye Manta. I stedet har Opel brugt pladsen på lidt lysporno, kan man vel godt kalde det.

Mellem de to forlygter er der nemlig blevet plads til at skrive beskeder til den modkørende trafik. Ja, du læste rigtigt.


Det er i hvert fald, hvad Opel selv viser i en ny teaser for bilen, som du i øvrigt kan læse meget mere om lige her.

Pixel-Vizor kalder Opel selv teknologien, og den kan skrive ting som ‘My German heart has been Elektrified’ og ‘I am on a zero e-mission.’ Skærmen viser desuden en animation af en djævlerokke – en manta ray – der svømmer mellem forlygterne.

Desværre er den nye Opel Manta, som lystrer det fulde navn Opel Manta GSe ElektroMOD, for nu kun et koncept. Tyskerne har ingen planer om at sætte bilen i produktion.

– Med Manta GSe bygger vi bro mellem Opels traditioner og en meget attraktiv og bæredygtig fremtid, har Opel-chef Pierre-Olivier Garcia sagt om projektet.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk