Den næste BMW M2 fås KUN med baghjulstræk


BMWBLOG mener at vide, at den næste M2’er i rækken kun fås med baghjulstræk.

BMW har ikke helt glemt, hvordan de begyndte at bygge biler. Nemlig med frontmotor og baghjulstræk. I hvert fald ikke hvis man spørger snushanerne hos BMWBlog.

Her mener man nemlig at have opstøvet, at BMW holder fast i, at den næste M2’er udelukkende skal være baghjulstrukket. Et modtræk den mere almindelige 2 Serie, der som M240i også fås med firehjulstræk. Det såkaldte xDrive.


Ifølge BMWBlog er firehjulstrækket dog ikke helt ude af billedet. Der skulle også være en hardcore M2 CSL på tegnebrættet. Og den bil, skulle den nogensinde blive til virkelighed, vil – ifølge mediet – kunne købes med xDrive.

Hvor meget power vi så kommer til at den kommende M2’er med, er straks et mere åbent spørgsmål. Men den allerede præsenterede M240i er god for 370 hestekræfter, så at gætte på en effekt i omegnen af 500 hk er nok ikke helt ved siden af.

BMW begynder angivligt at producere den næste M2’er i december 2022, og den får lov at leve til engang i 2029. Altså efter planen. Den kan dog hurtigt blevet lavet om med de stadigt strengere emissionskrav verden over. Og især i Europa.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk