Den er god nok: Næste BMW 4 Serie får kæmpe grill

Den enorme nyregrill var ikke bare en koncepttegning

BMW’s seneste design-træk har – for at sige det mildt – fået en blandet modtagelse, efter at fabrikken viste Concept 4-bilen frem sidste år. Primært fordi mærkets ikoniske nyregrill har fået voldsomt vokseværk.

Og nu tyder noget på, at BMW holder fast i det, de selv kalder for et ‘selvsikkert og klassisk bud på det ikonisk kendetegn’.

I hvert fald påstår sitet Germancarforums at være kommet i besiddelse af billeder af et så godt som produktionsklart bud på den næste BMW 4-serie. Desværre er det ikke til at se, om der er tale om en cabriolet eller coupé.


Dermed er den enorme kølergrill, som vi først så introduceret på SUV’en X7, nu nået længere ud i modelprogrammet.

Den kommende M3/M4 ser heller ikke ud til at gå fri for det enorme gab. Til gengæld kan M-afdelingens tilhængere glæde sig over, at den legendariske M-bil får mere power under hjelmen – uanset om den leveres med to eller fire døre.

SE!: Her er Skylines så langt øjet rækker

Allerede nu ved vi nemlig, at M3/M4 beholder sin tre-liters, turboladet rækkeseks-motor, og at ydelsen vokser til hele 510 hestekræfter i modsætning til den nuværende models maksimum på 460 hypper i CS-udgaven.

Basismodellen bliver dog mindst lige så spændende. For godt nok leveres den med ‘kun’ 450 hk, til gengæld vil den have baghjulstræk og seks manuelle gear. Det sagde M-afdelingens topchef Markus Flasch allerede i august sidste år.

Slået op af CarscoopsOnsdag den 5. februar 2020

På billedet herunder er det grå overtræk fjernet i Photoshop

Slået op af CarscoopsOnsdag den 5. februar 2020

 


Reklame: