Reklame:

De vil have indført en ‘Ken Block’-mærkedag

Datoen er helt speciel, fordi den afspejler det startnummer, der fulgte Ken Block gennem hele karrieren.

Det er svært at forstå. Men det er mere end 3 måneder siden, Ken Block omkom i en snescooter-ulykke. Men hos Hoonigan-holdet er det ikke lige sådan at slippe tanken om grundlæggeren, og det ikon for motorsporten Block allerede var, mens han levede.

Derfor samler Hoonigan-folket nu underskrifter. Underskrifter som skal overbevise de amerikanske myndigheder om at lave en mærkedag ud af 3. april. Amerikanerne vender datoangivelserne om, så måneden altid kommer før dagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


43 var i øvrigt Ken Blocks startnummer gennem hele karrieren. Et startnummer han gjorde til en del af sit personlige brand.

Hoonigan-folket håber at kunne få anerkendt en ‘4 3-day’ dedikeret til mindet om Ken Block og hans betydning for motorsporten.

– Vi mener, at det vil være en passende hyldest til en ikon i sportens verden og en måde at fejre hans præstationer og bidrag til sporten på. Ved at gøre den 3. april til “4 3 day” kan vi anerkende og ære arven efter Ken Block på en meningsfuld måde, lyder det på Hoonigans hjemmeside.

Underskriftsindsamlingen er allerede i gang. Indtil videre har over 7.000 personer skrevet deres navn ind, i håbet om at den 3. april fremover bliver noget helt særligt.

Reklameblok:
 

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?