De sidste BMW i3 NOGENSINDE… er guldfarvede


BMW første serieproducerede elbil er her ikke længere. Den lille i3 er efter 9 år i produktion kørt af samlebåndet for sidste gang.

BMW har rundet produktionen af den lille elbil i3 af. De sidste 18 biler er alle lakeret i den samme guldfarve med sorte kontrast.

Modellens farvel til denne verden markerede BMW med en særlig begivenhed for de sidste 18 biler. På de ni år, der er gået, siden den første i3’er blev leveret, har BMW samlet 250.000 eksemplarer af modellen. I Danmark kostede i3 fra 309.000 kr.

LÆS OGSÅ: Flugtbilist til politi “I kan ikke sigte mig, hvis I ikke har set mig”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er stadig BMW’s største succes. Altså hvis man gør den slags op i elbiler. Den oprindelige kom i to udgaver. En med rækkevidde på 130 kilometer på en opladning. Mens den anden i teorien kan køre små 250 kilometer med fuldt batteri. Når vi siger oprindelige i3, er det fordi, modelnavnet overlever. Som sådan da.

For i Kina har importøren en elektrisk sedan med samme navn på programmet. Sådan er det ikke i resten af verden. Den seneste snak om en elektrisk 3 Serie er da også kun ubekræftede rygter. Ikke desto mindre forlyder det, at BMW er klar med en eldrevet 3 Serie allerede i 2027.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk