De købte Paul Walkers Audi S4

Der blev solgt biler for mange millioner dollar, da den afdøde skuespillers garage var under hammeren – en af bilerne var en sort Audi S4

Den blev blandt mange interesserede købere solgt til gutterne fra Youtube-kanalen AZ Euros.

Bilen, som de ikke måtte komme helt tæt på før efter købet, viste sig dog ikke at være i så god stand som forventet. Især lakeringen haltede en del.

Første gang de så bilen, var da amerikaneren Matt Farah besøgte Paul Walkers garage. Dog under noget hemmelighedskræmmeri. Det blev nemlig først offentligt kendt efter Hollywood-stjernens død, at optagelserne var af Walkers private samling.


LÆS OGSÅ: Gemballa vil bygge Porsche 911-offroader med 1.000 hk

På auktionen i Arizona USA var Audien blot en blandt mange biler i boet efter Paul Walker, som søgte en ny ejer. Blandt andet blev der solgt ultrasjældne BMW M3`ere for vanvittigt mange penge – læs den historie her.

I Audien  fandt gutterne efterfølgende alt fra forsikringspapirere til registerringsattesten med Paul Walkers navn. Også en t-shirt lå efterladt i bilen.

Det lignende altså en S4, som ejeren blot lige have parkeret. 30. november i år vil det dog være hele syv år siden, Paul Walker og Roger Rodas begge mistede livet i en brandende Porsche Carrera GT

Efter auktionen har bilen været gennem en 48-timers polering og grundig pleje – resultatet kan du se i videoen herunder.

 

 


Reklame: