De første billeder af Volvo V90 er her – nu venter vi bare på Polestar-versionen


Volvo er ved at skifte ham. De første biler med mærkets nye ansigt, anført af den nye XC90, er begyndt at rulle ud af fabrikken i Gøteborg. Nu er turen så kommet til genfødslen af V90’eren efter modellen gik ud af programmet med 900-serien i 1998.

HUSK: Tegn abonnement på 3 måneder af Boosted Magazine for bare 99 kr. Klik her!

Den nye V90 er let genkendelig med sit nye ansigt, der vil gå igen på Volvos fremtidige modeller. Faktisk ligner den nye V90 bare en XC90 i stationcar-format. V90’eren er desuden stationcar-udgaven af den nye sedan S90, som Volvo officelt kunne vise frem for verden i slutningen af 2015. Dog uden at det var den store nyhed, da en kinesisk legetøjsproducent havde lækket billeder af bilen i modelbils-format måneder forinden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Motorerne bliver formentlig forskellige udgaver af den i 2-liters benziner med turbotryk, vi kender fra XC90’erne. V90 debuterer officelt sammen medm S90 i marts 2016 på Genéve Motor Show.  Nu venter vi bare på, at Volvos inhouse-tuner kommer med en isblå V/S90-variant – POWER!

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk