De er IKKE bygget endnu – hundedyre Bugattier allerede sat til salg… igen!

Foto: Bugatti

Der skal kun bygges ti, og så siger Bugatti stop for Centodieci-produktionen. To af bilerne leder allerede efter nye ejere. 

Mens Cristiano Ronaldo fortsat venter på sin, får du nu chancen for – måske – at springe Manchester United-stjernen over i køen. To bilforhandlere har nemlig sat ordre på Bugatti Centodieci til salg.

Det vil sige, at bilerne ikke engang er bygget endnu. Men har du 12,5 millioner euro svarende til 93.000.000 kr., altså hele 33 millioner kr. mere end Bugatti selv tager for et eksemplar, kan du blive ejer af den ene bil.

LÆS OGSÅ: Det tager 10 timer at lægge 24-karat guld på den sidste Bugatti Chiron nogensinde

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den anden er endnu dyrere. Eller sådan vil forhandleren, der holder til i Tyskland, i hvert fald gerne have, at det skal være. Hele 12,99 millioner euro lyder prisen på. Og så skal du stadig væbne dig med tålmodighed. Ifølge annoncen bliver bilen nemlig tidligst leveret engang i februar 2023.

Til gengæld kan du – altså hvis budgettet er til det – nyde noget, som kun er ganske få personer på denne jord forundt. Centodieci er et sandt uhyre bygget på den udgående Chiron. Det betyder 8-liters W16-motor med fire turboer og vanvittige 1.600 hestekræfter. Og ja, så selvfølgelig en 0 til 100 km/t-tid på bare 2,4 sekunder. Topfarten? Den er begrænset til 380 km/t.

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk