DC Workshop er åbnet hos My Garage i Vejle

DC Workshop

Hos de passionerede folk bag DC Workshop lever de af at opfylde drømme på fire hjul – kom med indenfor portene og se, hvorfor du trygt kan overlade dit kæreste eje til dem.

DC er en forkortelse for Dream Concept, som du måske har hørt om før. Dream Concept har i en række år leveret service til racing-teams og stået bag arrangementer for blandt andre Audi Sport.

Nu har de startet DC Workshop, som holder til i de eksklusive bygninger hos My Garage ved Vejle, og her vil Alexander Christiansen sammen med resten af teamet tilbyde alt fra dagligdags-service af biler til komplette high-end monteringer, ombygninger og serviceaftaler for professionelle racing-teams. Ens for alle ydelser er dog, at oplevelsen skal være udover det sædvanelige. Dyrt, tænker du måske? Svaret er nej!

INFOBOKSEN:
– DC Workshop ApS åbnede hos My Garage A/S i Vejle i slutningen af 2019, men har mange års erfaring med især eksklusive biler og motorsport.
– På DCWorkshop.dk kan du finde referencer og kontaktinfo.
– D. 17. Januar 2020 holder DC Workshop officiel åbning og alle er velkomne. Dagen vil byde på nogle ekstra specielle biloplevelser. Du finder begivenheden lige her: DC Workshop officiel åbning
– Fuld dokumentation og garanti er en æressag hos DC Workshop, hvor de dokumenterer alle opgaver med billeder og certifikater, som følger bilen i dens levetid. Det gælder også, hvis du ‘bare’ har booket tid til et service eller skal have monteret opgraderingsdele på din gadebil.


Tag med på besøg herunder:

Indgangspartiet til DC Workshop oser af eksklusivitet og skuffer ikke, når du træder ind ad døren – faktisk vil vi påstå, at facaden er underspillet. Hele området i og ved My Garage oser af entusiastbiler, og DC Workshop kunne næppe have fundet et bedre sted at holde til.

Værkstedet er kun lige åbnet, men atmosfæren er helt fantastisk. Her en Porsche 911 Carrera, som har fået en komplet motorrenovering.

Mikkel Olsen er DC Workshops mekaniske guru, som blandt andet tager sig af de mange motorsportsbiler, der kommer ind til service og reparationer. Her er det en Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO, der kører med i den danske Special Saloon serie, som får det helt store vinterservice. Dream Concept er fast partner på bilen og yder også mekanisk service og teamopgaver ude på banen.

Det er svært at holde smilet tilbage, når man går rundt hos DC Workshop. Det er tydeligt, at her er tænkt på alle detaljer. Vi havde nær fået kaffen galt i halsen, da vi så dette parcelhus af en Snap-On værktøjsvogn fuldt proppet med et håndplukket sortiment af Snap-On værktøj. Uden at komme konkret ind på prisen, så er det her altså en badboy til over 400.000 kr. Vi er forelskede. Dream Concept har en række professionelle simulatorer til motorsport, som du blandt andet selv kan prøve til Auto Show 2020 d. 15.-16. august, hvor du også kan møde DC Workshop. På værkstedet er der også styr på hygge-krogen i den HELT rigtige stil. Den er dog langt fra færdig, hvis vi skal tro ejeren, Alexander Christiansen, men vi synes nu alligevel, at den er ret fed. Vi ses til den officielle åbning af DC Workshop d. 17. januar 2020.

 


Reklame: