Dashcam afslørede bilist – bilen blev smadret

Foto: Presse-fotos.dk

Begge bilister mente, at der var grønt i deres retning. Nu har dashcam-optagelser afsløret, at kun den ene havde ret.

I mandag blev en personbil totalskadet i et voldsomt sammenstød med en lastbil i Esbjerg. Det skriver JV.dk. Mediet skriver videre, at dashcam-optagelser nu har afsløret, hvem af bilisterne der har ret. For begge mente, at den anden var skyld i uheldet.

Men kun én af dem kørte altså over for rødt. Det var føreren af personbilen, som blæste på, at der var rødt. Det kan Syd- og Sønderjyllands Politi konstatere efter at have set videoen.

Begge bilister er fra lokalområdet, og begge er 39 år. Føreren af personbilen kan nu se frem til en bøde og et klip i kørekortet for at køre over for rødt. Bilen? Ja, den fik knust hele fronten i mødet med lastbilen. Heldigvis kom ingen af personerne noget til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at de ser flere og flere dashcam-optagelser blive brugt i tvivlsspørgsmål. Blandet andet i forbindelse med forsikringssager.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk