Danske David har en garage, der garanteret er vildere end din!

Danske David Heinemeier Hansson har kørt Le Mans og har en vild bilsamling i sit hus i Los Angeles. Kom med under dette unikke kig indenfor.

Vi stopper i indkørslen, trykker på samtaleanlægget og afventer. Udsigten til huset og bjergene i baggrunden forøges i takt med, at den elektriske port åbner sig. Jeg lader bilen glide det sidste stykke ind i indkørslen, før jeg slukker for motoren.

Der er helt stille. Vi er i bjergene ved Malibu, som ligger en halv times kørsel fra gigantbyen Los Angeles på USA’s vestkyst. Lige her har en helt særlig dansker nemlig valgt at bygge et hus. Han hedder David Heinemeier Hansson, og faste læsere af Bil Magasinet vil uden tvivl kunne huske ham. Er du først lige kommet til, får du en historietime.

I strømpesokker blandt superbiler
– Et af kriterierne for huset var, at der skulle være plads til bilerne, som på det tidspunkt stod spredt lidt forskellige steder. Det kunne være fedt at have et sted, hvor man kunne nyde dem. Ikke bare som at have et museum men at have et sted, hvor de stod klar til at køre. Så idéen om at lave en garage, der gik i husets fulde længde, kom ret hurtigt, fortæller David, mens vi trisser rundt i strømpesokker og sparker dæk. Og der er rigeligt at tale om for en bilnørd.


Guld Diablo’en
– Min guldfarvede Diablo er en af mine favorit-Lamborghini’er nogensinde. Lamborghini var den første superbil, jeg købte. Det var en Gallardo i 2006. Siden da har det bare været Lamborghini. Jeg købte Diablo’en for fem år siden af en specialist. Det er en rigtig oldschool bil. Det sjove er, hvor godt den rent faktisk kører, når man virkelig giver den gas, siger David.

David har sin egen Singer
Bilerne står linet sirligt op på en række, og det er tydeligt, at David er et ordensmenneske. Der er ladere på alle køretøjerne, så de altid er klar, og der kommer jævnligt en mand og hjælper med at vaske og pudse dem. Bilerne skal bruges, men derfor må de stadig gerne se godt ud.

For enden af rækken står en klassisk Porsche 911 i en unik turkis kulør. Farven har David selv valgt, for det er ikke en normal 911. Denne er nemlig bygget specielt til ham af amerikanske Singer, og bilen adlyder navnet ”Singer Malibu”.

En helt særlig Zonda mangler
Pt. står der 10 helt vanvittige biler i garagen. Men der mangler én, og det hans unikke Zonda HH, som tidligere har været med i Bil Magasinet. Den bor stadig i hans hus i Spanien, fordi en Zonda endnu ikke er godkendt til gadebrug i USA.

David arbejder dog på sagen og forventer, at den kan blive ført sammen med resten af bilfamilien indenfor et par år. Og selv om man har nogle af de fineste biler stående i garagen, kan man stadig godt have lov til at drømme.

Indtil da er der dog rigeligt med legetøj at hygge sig med i David Heinemeiers garage, som rummer nogle af verdens fineste og mest eksklusive biler. Og vi lover at kigge ind igen om et par år for at se, om nogle af fremtidens drømme så er blevet til virkelighed.

 


Reklame: