Danske Conrad er den yngste Ferrari-kører nogensinde


Man kan ikke komme bag rattet for tidligt. Bare spørg Conrad Laursen. Med sine bare 16 år er danskeren den yngste i Ferrari Challenge Europe – nogensinde!

Conrad Laursen har ikke slukket for motoren, mens han holder sommerpause fra de italienske og tyske Formel 4-mesterskaber. Den 16-årige racerkører gør sig nemlig klar til sit første racerløb i en GT-bil, når han den kommende weekend debuterer i Ferrari Challenge Europe på Hockenheim.

Danskeren stiller op i Trofeo Pirelli Am-klassen for danske Formula Racing, som i øjeblikket fører teammesterskabet i mærkeserien.

– Det bliver vildt spændende at prøve kræfter med en GT-bil. Det er ikke en ny karrieregren for mig. Men det bliver spændende at prøve noget nyt og helt andet. Jeg glæder mig virkelig til at opleve, hvordan det er at køre ræs i en GT-serie, og jeg håber, at jeg kan være med til at udbygge teamets føring i det samlede mesterskab, lyder det fra Conrad Laursen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Conrad Laursen kan med sine blot 16 år og to måneder skrive sig ind i historiebøgerne som den yngste deltager nogensinde i Ferrari Challenge Europe-serien. Det er i øvrigt en anden Formula Racing-kører, som holder rekorden som den yngste løbsvinder, nemlig finske Luka Nurmi, som i 2021 vandt sit første løb i en alder af 16 år og 11 måneder.

Ses vi til Auto Show?


Fjerde afdeling af Ferrari Challenge Europe skydes i gang med træning fredag den 22. juli, mens weekendens to kvalifikationer og 30-minutters-løb finder sted lørdag den 23. juli og søndag den 24. juli. Alle sessions kan følges live på Viaplay og på seriens eget website og YouTube-kanal.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk