Dansk tur til verdens største BMW-træf


6.000 – 7.000 biler af mærket BMW og MINI mødes til verdens største BMW-træf i Tyskland, og der bliver nu arrangeret en dansk tur derned. 

_mg_5314

Det 10. Syndikat Asphaltfieber løber af staben den 17. til 20. juli. Er du til BMW eller MINI, og keder du dig i din sommerferie, så skal du spidse ører nu. Der er nemlig ved at blive arrangeret fælleskørsel fra Danmark ned til træffet i Tyskland. 80 danskere har allerede tilkendegivet at de skal med på turen. Derudover så er der 20-25 norske biler, der slutter sig til den danske kolonne, så det bliver noget af et optog, der skal følges hele vejen til Tyskland.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
img_6631

Er du interesseret i at komme med i fælleskørsel fra Danmark, så er der klokken 07:30 fra DTC i Vejle den 17. juli. Læs mere eller tilmeld dig her: Klik her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Vil du vide mere om Syndikat Asphaltfieber, så er den officielle hjemmeside her: syndikat-asphaltfieber.de og deres facebook-gruppe her.

Video fra tidligere Syndikat Asphaltfieber:

 

Artikler og reklamelinks:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk