Dansk Top Gear meldt til politiet

Før programmet overhovedet har haft premiere, er den det danske “Top Gear” blevet politianmeldt

Optagelserne til den danske udgave af Top Gear er i fuld gang. Men måske har programmet, som Discovery Networks har købt rettighederne til, for meget fart på.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

I hvert fald er programmet blevet meldt til politiet efter nogle optagelser ved Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland. Det er naturstyrelsens repræsentant i området, skovfoged Helene Overby. der har meldt Felix Smidt og co. til politiet.

– Man må ikke køre på anden mands grund uden tilladelse, og lige her er der tilmed tale om et klitfredet område, hvor ikke engang ejeren må køre.

Den udlægning er Felix Smith som Top Gear-vært dog ikke helt enig i.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Vi kørte op til fyret i et etableret spor som håndværkere og en traktor med turister til fyret bruger dagligt. Der blev ikke kørt stærkt eller kørt i klitterne, og vi ødelagde intet. At tilladelserne ikke har været på plads, vil jeg lade andre om at forklare, skriver Smith på sin instagram-konto.

Hos Nordisk Film, der producerer programmet, er man ærgerlig over situationen.

Produktionen og Nordisk Film har handlet i god tro. Vi har hyret et lokalt eventbureau, som skulle sørge for, at vi havde alle de nødvendige tilladelser til at optage. Det viser sig så nu, at vi angiveligt ikke har haft de nødvendige tilladelser. Derfor lægger jeg mig også fladt ned, og vi beklager meget, at der ikke har været styr på det, siger Nordisk Film-chef Ulrik Jørgensen til Ekstra Bladet.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk