Dansk S63 AMG Brabus Edition imponerer med 800 hk og de sprødeste hjul

S63 med alufælge fra Wheel-parts.dk

Hvis du synes, at din S63 AMG er blevet en smule kedelig, så har vi en løsning på det problem: Du svinger forbi Wheel-parts.dk i Rødovre. Så giver de den ekstra power, bedre lyd og bedst af alt – et sæt sindssygt lækre Savini Special Edition-fælge.

Okay, det er nok de færreste, der ikke vil være tilfreds med en standard S63 AMG fra 2015. Den byder på 585 hk, firehjulstræk og komfort udover alle grænser. En ministerbil på steroider.

Men hvis du ikke gider lege statsminister, kan du heldigvis nemt hente meget mere ud af den store Mercedes. Både hvad angår stil og performance. Derfor tog ejeren af bilen forbi gutterne hos Wheel-parts.dk, som gik på jagt efter det helt rigtige sæt fælge til bilen.


S63 med alufælge fra Wheel-parts.dk
Savini BM14-L 3PC fra Wheel-parts.dk med store AMG-bremser bagved.

“Vi besluttede os for at hente et sæt Savini BM14-L 3PC hjem. De blev lavet i en særlig Special Edition i sort, der kun findes 25 sæt af i hele verden”, forklarer Rawa fra Wheels-parts.dk til Boosted.

BM14-L 3PC er en tredelt splitfælg, som kun laves på bestilling i det her look. De er 22″, hvilket må være et must på en bil af den her størrelse med en egenvægt på lige over to tons. De er monteret med Michelin Pilot Sport-dæk i 255/30-22 foran og 295/25-22 bagpå.

De unikke fælge passer perfekt sammen med bilens andre detaljer, som er leveret af Mercedes-eksperterne fra tyske Brabus. Her er blandt andet udstødning og carbon-detaljer hele vejen rundt fra Brabus. Lækkert.

S63 med alufælge fra Wheel-parts.dk
Black on black spiller bare på sådan en lav S-klasse.

“Bilen laver lige nu 720-740 hk, men vi tager bilen ind og giver den en omgang komplet udstødning og downpipes fra Superprint. Plus en Stage 2 chiptuning. Så rammer vi 780-800 hk, hvor vi begrænser den til 1.100 Nm”, fortæller Rawa.

Vi glæder os til at se mere til den unikke S-klasse i nærmeste fremtid. Vi er ret sikre på, at den kommer til at lyde usandsynligt godt, når motor og udstødning får mere frit flow. Men det mest iøjefaldende på bilen er uden tvivl de fede fælge fra Savini. De ændrer bilens look totalt, og vi er kæmpe fans.

Vil du have noget i samme stil til din egen bil? Så tag en snak med vores venner fra Wheel-parts.dk – de har styr på deres ting.

Klik her og se mere til de mange fælge, de kan tilbyde.

S63 med alufælge fra Wheel-parts.dk
Skal du bruge specielle fælge til din bil? Så er Wheel-parts.dk eksperterne at gå til!
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk