Reklame:

Dansk landsholdsspiller har fået beslaglagt bilen

Den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund er ikke bare blevet taget i at holde ulovlig parkeret, han har også måttet aflevere nøglerne til politiet.

På en fodboldbane er den bare 20-årige Rasmus Højlund tilsyneladende noget af en magiker foran målet. Noget andet er den unge danskers forhold til færdselsloven. Altså i Italien hvor han spiller for Atalanta B.C i den bedste række, Serie A.

Her har han nemlig ikke bare parkeret ulovligt, politiet har også beslaglagt hans bil. Det skriver den italienske journalist Gianluca Di Marzio, som Ekstra Bladet citerer, på sit eget mediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Di Marzio følger historien om med et klip, hvor Højlund ses i dialog med politiet, som er i færd med at beslaglægge danskerens sorte Mercedes. Formentlig en GLE Coupé. Hvad bøden lyder på, melder historien ikke noget om.

Men den 20-årige angriber tjener angiveligt 1,85 mio. kr. om måneden i det nordlige Italien. Så der burde både være råd til at betale bøden og få bilen igen.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?