Danmarks Rallytalent 2016: Her er vinderen!


Alle som elsker biler, har nok prøvet at lege med drømmen om at blive professionel racerkører. Tanken om at få lov at trykke på speederen og ikke være begrænset af fartregler eller langsomme bilister i yderste bane på motorvejen. At køre i hurtige biler og vinde præmier for ens køreegenskaber. At stå øverst på podiet, mens champagnen bliver sprøjtet ud i store mængder, hvor kun halvdelen bliver drukket.

Men det kan være svært at komme i gang med at blive professionel racerkører. Med mindre man har kørt racerløb, lige siden man var helt lille, så kan det være svært at bryde igennem og gøre det til en levevej. Chancen for at opnå det, forbliver altså normalt ved drømmen men for én person er chancen nu blevet utrolig virkelig.

7.213 ANSØGERE!
Årsagen er, at Danmarks Rallytalent 2016 netop er blevet afholdt. Her kæmpede 10 deltagere om at kunne kalde sig Danmarks Rallytalent 2016 og modtage en rally-uddannelse og garanteret deltagelse i DM i Rally 2016. De 10 deltagere var nøje udvalgt ud af en pulje på hele 7.213 ansøgere og kampen gik hårdt til om at vinde det eftertragtede trofæ og kunne kalde sig Danmarks Rallytalent 2016. Der blev både kørt keglekørsel, glatbane og temperamentet gik højt, da deltagerne gav alt, hvad de havde. Der var dog kun plads til én vinder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Se hvordan konkurrencen forløb og hvem der vandt i videoen herunder:

Som det kan ses i videoen, så løb Adam med sejren. Adam får nu muligheden for at udleve en drengedrøm om at blive professionel rallykører. Vejen fremad er dog lang og Adam skal nu træne op til DM i Rally 2016. Dette indebærer en masse klubturneringer og forberedelse, så han kan stå stærkt i løbet om at vinde DM i Rally.

Skærmbillede 2016-06-23 kl. 09.42.20

Se vores reklamer:


Flere artikler og reklamelinks:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk