Danmarks hurtigste webshop: TurboDKshop.dk er din ekspert i turbo-upgrades

TurboDK

Hvis du som os er rigtig glad for turboladning, vil det glæde dig at høre, at en af landets førende virksomheder indenfor opgradering og renovering af turboladere har trådt speederen i bund på deres nye webshop. TurboDKshop.dk er stedet for dig, der vil have max ud af din turbomotor.

Hvis du er en gammel ræv, når det gælder tuning af biler i Danmark, så kender du helt sikkert TurboDK. For snart 20 år siden startede firmaet med at trylle mere effekt ud af turbomotorer, og i dag er de gode folk på værkstedet nogle af de mest erfarne og dygtige til lige netop turbo-trylleri.

Den seneste tid er der sket spændende nyt i det dygtige Falster-firma. De har netop opbygget en kæmpe webshop, hvor du nemt og bekvemt kan bestille de fedeste dele til din bil.

Om det er upgrade-turboer, rør, slanger, fittings, motorstyringer eller lignende, du står og mangler, så har den nye TurboDKshop.dk det sandsynligvis i shoppen. Og hvis ikke, så skaffer de det til dig.

Renovering af turbo

Skulle du være så uheldig, at din nuværende turbo ikke fungerer helt, som den skal, så kan du altid komme til gutterne fra TurboDK for råd og vejledning. Og hvis der som på ovenstående foto er sket skade inde i turboladeren, kan TurboDK hjælpe med at renovere den for dig.

På den måde sparer du penge på ikke at skulle købe en helt ny turbolader, men du får også altid en lader tilbage, som er optimeret til at performe bedre, end da den var ny. Og vi ved det, fordi vi selv har prøvet det.

Herunder kan du se et eksempel på en renovering af en IS12 turbolader fra en TFSI VAG-motor. Klappen til wastegaten er blevet så slidt, at den går i ladetryksfejl. Den slags opgaver har TurboDK 100 procent styr på at udbedre. Så hvis du oplever den slags fejl på din bil, gør du klogt i at ringe til Falster-gutterne og bestille en tid med det samme.

Hvis du går med planer om den helt store udskiftning med masser af øget effekt, kan TurboDK naturligvis også hjælpe med den slags. Herunder kan du se en rigtig fin samling af nye ladere:

Kontakt TurboDK for nærmere information om deres mange lækre produkter og ekspertise. Find info HER!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk