Danmarks 3. mest solgte bil sidste år var… en varevogn


Med sammenlagt 7.021 solgte biler satte Ford-forhandlere rundt om i landet nummerplader på flest nye varebiler i 2021.

Det er ottende år i træk, at Ford har solgt flest varebiler i Danmark. Mærkets mest populære varebil har endda fundet vej til top tre på listen over de mest solgte biler, og dermed har Ford hele to biler i toppen af salgslisten over totalmarkedet i 2021.

Den anden er hybridbilen Kuga.

Det skriver Ford Danmark i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Vi er utrolig stolte af, at vi igen afslutter et flot år som markedsleder. Vi glæder os til at fortsætte det tætte samarbejde med erhvervslivet i 2022, siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles, Ford Danmark.

Pænt ned til nummer to
Der er i alt solgt 31.572 varebiler i Danmark sidste, og med 7.072 solgte biler står Ford for 22 procent af det samlede varebilssalg herhjemme i 2021. Der er 2.452 biler ned til salgslistens nummer to,MAN TGE, viser de seneste tal fra Bilstatistik.dk.

Med 4.663 solgte biler er Ford Transit Custom den tredje mest solgte bil i Danmark på tværs af personbiler og varebiler, viser tallene. Normalvis er det personbiler, der befinder sig i toppen af listen, og det hører derfor også til sjældenhederne, at en varebil finder vej op i top tre.

Næste skridt for Ford Transit er elektrificering af modellen, som har fået navnet E-Transit. Den kommer også til Danmark, men Ford er endnu ikke klar med priserne i kroner og øre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I 2020 blev Ford Transit Custom kåret til ‘Årets Varebil’. Ser man på salgstallene holder succesen ved et år efter. Foto: Ford Danmark
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk