Dampede løs på e-cigaret – teenager smadrede Honda ind i husmur


For nogle bilister er det mere end svært at køre bil, når de kører bil. En bare 18-årig teenager mistede fornyelig sin Honda Accord på den konto.

Politiet i Pinal County, Arizona, USA har sigtet en blot 18-årig bilister for en række overtrædelser af færdselsloven, efter at han kørte sin Honda Accord direkte ind i et hus.

Ulykken skete i de tidlige timer af tirsdagen i sidste uge. Da politiet nåede frem til stedet var der dog umiddelbart intet af det ‘sædvanlige’ som alkohol- eller narkopåvirkning, som kunne forklare, hvorfor den 18-årige havde plantet Honda’en i husmuren.

Den unge bilist indrømmede dog, at han havde kiggede ned på sin e-cigaret, lige inden ulykken skete.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Sigtet for flere lovovertrædelser
En video, som er optaget efter ulykken, viser, hvordan den knuste Honda trækkes fri af husmuren. Da bilen ramte huset, var husejeren og denne to børn hjemme. Ingen af dem kom dog noget til. Ifølge lokale medier slap den 18-årige og en 19-årig medpassager også uskadt fra sammenstødet.

Ikke overraskende har mødt med husmuren efterladt omfattende skader på fronten af Honda’en, det forlyder også, at en sideairbag i førersiden blev udløst. Bilen er derfor formentlig en totalskade.

Den lokale politichef har siden sagt, at den 18-årige både er sigtet for at køre for hurtigt, for at køre hensynsløst og for at udsætte andres liv for fare.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

– Folkens, vi ville ønske, at der ikke var behov for påmindelser som disse, men hold øje med din fart gennem boligkvarterne, og hold øjnene på vejen, skriver sherif Mark Lamb på Facebook.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk