DAMN! Her eksploderer GT-R-dæk med 327 km/t


Nissan GT-R er et tuningsmonster uden sidestykke.. som du ikke har lyst til at sidde i, når dækket giver op med 325 km/t

Nissan GT-R er en kørende legende. Og det af flere gode grunde. Men blandt andet fordi bilens 3,8-liters, twinturbo-ladet V6’er er en utroligt taknemmelig konstruktion, hvis det er flere hestekræfter du går efter.

Eksemplaret i videoen her har øget slagvolumen til 4,3 liter og tilkoblet større HKS-ladere. Det er alt sammen meget godt, så længe du kan holde monsteret på vejen.

LÆS OGSÅ: Politiet vil bruge 600 millioner på at udvide dette system

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og det har du ikke mange muligheder for, hvis et dæk lige pludselig opgivet livet. Og sker det i videoen herunder? Det kan du bande på, at det gør. Mere specfikt højre fordæk.

Alligevel – og takket være minimal trafik – lykkedes det at chaufføren at få parkeret bilen i nødsporet uden videre dramatik.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk