Dækker forsikringen stenslag og rudeskift?

Stenslag og rudeskift

Foto: Sawinery.net

Mange kunder er ikke klar over, at de er dækket af reparation af deres stenslag. Flere forsikringsselskaber dækker det, så længe du bare har tegnet en kaskoforsikring. Dette gælder blandt andre for Bauta, Codan, GF, Gjensidige, LB og Købstædernes Forsikring.

Så sørg for at få repareret dine stenslag så hurtigt som muligt.

Et stenslag kan som udgangspunkt repareres, såfremt det kan dækkes af en tokrone. Dog skal man være opmærksom på, om den sidder i synsfeltet i forhold til regler for bilsyn.

Hvis stenslaget ellers ikke løber, lige efter du har fået det, kan du gøre følgende for at undgå, at det slår en lang revne (og at der således ikke kommer så meget skidt i, at det kosmetiske resultat bliver pænere):

  • Få det repareret så hurtigt som muligt
  • Sæt et gennemsigtigt klistermærke over med det samme for at undgå fugt og skidt
  • Undgå store temperaturforskelle, fx at udsætte en frossen rude for varm luft

Rudeskift

Såfremt du skal have skiftet hele forruden, bagruden eller en siderude, skal du ofte have tegnet en udvidet glasdækning for, at det kan betale sig at involvere forsikringen.


Er uheldet ude, så hjælper vi med hurtig udbedring af bilruden via din glasskadeforsikring gennem forsikringsselskabet. Hvis din forsikring dækker, så laver vi ALT papirarbejdet for dig, så du hurtigt kan komme ud og køre igen. Vi udbedrer alle typer af forsikringsskader på bilens ruder, både stenslag og udskiftning af smadret bilrude. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og ordner alt papirarbejdet online med forsikringsselskabet. Det gør det nemt og hurtigt for dig. Og husk at du har frit værkstedsvalg!

Der tilbydes rudeskift og reparation hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller lignende på det meste af  Sjælland og i det meste af Jylland. Dette gælder både for privat- og erhvervskunder.

Bilglasgruppen samarbejder med alle forsikringsselskaber. At de samarbejder med alle forsikringsselskaber, betyder at Bilglasgruppen kan og må reparere for alle kunder, som er dækket af deres kasko- eller glasforsikring.

Selvom dit forsikringsselskab har nogle samarbejdspartnerne, de anbefaler, så præciserer Bilglasgruppen, at kunder har frit værkstedsvalg, så længe man vælger et værksted, som har en aftale med forsikringsselskabet.