Dæk og benzindunst: 402-meter ræs i Holeby i weekenden


En dag, 19 timer, 40 minutter og 15 sekunder. For en bilentusiast tæller uret på legal-streetrace.dk alt for langsomt ned til fredag d. 27 maj, hvor Legal-streetrace åbner 201-meter af Holeby-strækningen for de første night race gennemløb kl. 19.15.

–Vi starter weekenden uden publikummer og kører 201 meter-race hele aftenen, skriver arrangørerne på Facebook.

boosted_nytbanner
Og det mener de faktisk. For deltagere ved det publikums-lukkede arrangement har mulighed for at overnatte på pladsen til lørdag, hvor det igen går løs. Lørdag d.28 åbnes banen nemlig helt op. Her bliver distancen udvidet til 402 meter, og publikum er velkommen på lægderne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
BLIV DHB-KLAR
I Holeby er de helt klar. Så klar at de deltagende kører opfordres til at bruge dagene til at teste og tune DHB-opsætningen, så den sidder lige i skabet til weekenden efter på Padborg Park. Samtidig er lørdagen i Holeby pt. den eneste mulighed, der er, for 402-meter ræs i danske kalender i 2016 under lovlige, kontrollerede forhold.

Om lørdagen køres de første starter fra kl. 10.15. Kørerne kan få begge dage med for 350 kroner. For publikum er prisen om lørdagen 80 kroner. Børn under 12 år kommer gratis ind i selskab med en betalende gæst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Alt øvrig information kan finde på Facebook og legal-streetrace.dk

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk