Video: Luftrummets Godzilla mod den ægte vare på Silverstone


Den sprinter fra 0-100 km/t på 1,3 sekund, vejer blot 700 gram og mister først pusten ved 185 kilometer i timen, og nej, det er ikke den nye Nissan GT-R i ultra lommeformat, men tæt på!

LÆS OGSÅ: SÆLG ALT HVAD DU EJER – BMW E46 M3 V10 TIL SALG

Som optakt til dette års Good Wood Festival of Speed, der køres i denne weekend, har Nissan i samarbejde med Tornado XBlades Racing udviklet luftrummets “Godzilla”, GT-R Drone.

LÆS OGSÅ: SE ALT OM DEN NYE GT-R LIGE HER

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Nissans GT-R er i den seneste aftapning en hidsig fætter med 565 heste fra den 3,8-liters twinturbo V6’er, vi kender fra modellens præsentation tilbage i 2007. Og selvom så mange kræfter burde være rigeligt til ånde de europæriske konkurrenter særdeles heftigt i nakkehårene, så er det lige som om, at bilkøberne på vores kontinent ikke tager “den kørende PlayStation” til sig.

boosted_nytbanner-600x116

Med 2017-faceliftet kan det dog være, at missionen lykkes for Nissan. Bilen er i hvert fald skræmmende hurtig, men det er dronen også. Der er lagt op til en hæsblæsende duel på Sliverstone mellem Nissan Nismo-køreren Ricardo Sanchez i GT-R’eren og British National Drone Racing-mester James Bowles som dronepilot.

Se vores reklamer:


nissan_gtr_drone-3-1280x686

DRONEN ER HURTIGERE I OPTRÆKKET – SÅ HAR VI IKKE SAGT FOR MEGET – SE VIDEOEN HER

 

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk