Cyklist får bøde at fjerne ulovlig nummerplade

Politi

Nummerpladen var ikke i orden, men det var cyklistens handling heller ikke.

I New York har en cyklist fået en bøde for at fjerne et stykke plastik, som blokerede for, at en nummerplade på en Chevrolet Suburban kunne aflæses korrekt. Det skriver Jalopnik.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Chevrolet-ejeren, som sad inde i bilen, da cyklisten fik en bøde, slap helt. Hverken ifølge det lokale politi eller mediet blev vedkommende sigtet. Det selvom nummerpladen faktisk ikke kunne aflæses og dermed er ulovlig. Det lige indtil cyklisten pillede det lille, blokerene stykke plastik af nummerpladen.

På Twitter bekræfter cyklisten Adam White den noget spøjse udlægning af sagen. Politiet ville ikke, fortæller White til Jalopnik sigte bilisten for noget som helst, heller ikke selvom betjentene fik vist billeder af den ulovlige nummerplade.

I stedet står Adam White nu foran et retsmøde i december og en bøde på 250 dollars svarende til 1.800 danske kroner. Noget politiet mener cyklisten skal betale for at have beskadiget privat ejendom.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Med til historien hører dog, at ejeren af den sorte Chevrolet Suburban har det stramt med færdselsloven. I hvert fald når det kommer til parkering. Et gik i de offentlige registre afslører, at ejeren 26 gange de sidste tre år har fået en parkeringsbøde.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk