Custom Audio bygger anlæg i alle biler – også din!

Skal der lyd i slæden? Lad eksperterne fra Custom Audio kigge på sagen.

Der findes ikke den bil, som ikke kan komme til at lyde af noget. Altså indvendigt. Bare spørg Custom Audio.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Her skeles der ikke ét øjeblik til, om du kører Ferrari FF eller Kia Carnival. Har det fire hjul, kan der bygges anlæg i. Også det, du faktisk slet ikke kan se. Du kommer altså ikke til at mangle bassens dybde, bare fordi du ikke kan se kabinettet.

Skal anlægget ligne noget, der ser originalt ud? Intet problem. Custom Audio får din bil til ligne en lydbombe direkte ab fabrik.

Men de ‘usynlige’ toner er langt fra det eneste, de sjællandske lydgutter kan få frem i din bil. Har du et leasingsselskab i nakken, der vil have bilen tilbage, som da du hentede den, er det heller ikke noget problem.

Custom Audio sammensætter og bygger en løsning i ‘din’ bil, som nemt kan tages ud den dag, du skal aflevere nøgler og nummerplader igen. Og hey, så kan du jo gemme hele lydpakken til din næste vogn. Det er da ren win/win.

Custom Audio
Så let kan det gøres! Og lige til at pille ud af bilen igen, når den skal sælges.

Din bil – din stil
Når det kommer til lyd, lader Custom Audio det nemlig være op til dig. Helt ned til ‘plug and play’-sættet, der mere eller mindre bare skal tilsluttes noget strøm for at spille op til fest.

Forstærker og subwoofer i én og samme pakke. Faktisk skriver du bare i bemærkningsfeltet, hvilken slæde du triller rundt i, så følger modelspecifikke t-kabler med i købet. Helt ærligt, det bliver ikke nemmere!

Stemmestyring af dit anlæg med Siri eller Google Assistent
Skal du være fremtidssikret – også bag rattet – er det en rigtig god idé at få fat i en radio med indbygget Android Auto eller Apple Carplay – eller begge dele på en gang. Så kan du nemlig styre hele bilens anlæg med kun én ting – din smartphone.

Det hele kan du selvfølgelig montere selv. Men der bestemt heller ingen skam i at bede fagfolk om hjælp. Det sikrer dig den professionelle montering, der er udført til topkarakter. Hver gang.

LÆS MERE HER!

Her får du billeder fra nogle af Custom Audios projektbiler:

Custom Audio kan få det her….
…til at blive til det her! Det er da for cool.
Her er der monteret solid lyd i bagagerummet, men…
…det kan slet ikke ses til dagligt. Det mindsker riskoen for tyveri, og bilen ser helt standard ud.
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk