SE BILLEDERNE: Cristiano Ronaldos bodyguard har smadret chefens Bugatti

Mon der venter en ganske bestemt bodyguard en fyreseddel? Måske. Cristiano Ronaldos Bugatti Veyron skal i hvert fald en tur forbi værkstedet og måske endda Bugatti-fabrikken.


Mandag morgen i denne uge kørte den unavngivne sikkerhedsmand nemlig galt i fodboldstjernens rasende dyre superbil.

Ifølge Daily Mail er ulykke sket, mens Manchester United-spilleren er på ferie på Mallorca med sine fem børn og kæresten, Georgina Rodriguez. Bodyguarden, skriver mediet, kørte superbilen frontalt ind i en husmur.

Hverken Ronaldo selv eller det spanske politi har endnu kommenteret på ulykken. Men fodboldspilleren står ikke helt uden transportmidler under resten af ferie. Det forlyder nemlig også, at Ronaldo har fået fløjet sin Mercedes G-Klasse til den berømte ferieø i det spanske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det siges, at Cristiano Ronaldo tjener 228 millioner kr. om året for at sparke til en fodbold i Manchester. Så selv hvis forsikringen ikke dækker, burde portugiseren have råd til at få lappet bilen sammen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk