Corvetten fra Fast Five kan blive din

Skal du eje en Fast and Furious-slæde, så er det dæleme nu!

Afhængigt af hvem man spørger, nåede serien af Fast and Furious-film sit højdepunkt med den femte film i rækken. Andre bestemt af en anden mening. Uanset hvad man måtte mene om F&F-universet, kan ingen benægte, at det altid har været fyldt med fede biler.


Og den sølvgrå Chevrolet Corvette Grand Sport årgang 1963 fra Fast Five er absolut ingen undtagelse. Tværtimod. Og nu kan den blive din. Men det kræver, at du slår til, når Volocars har den på auktion mellem d.14 og 21. i denne måned.


Bilen er selvfølgelig ikke en ‘ægte’ Corvette. Men det er dælme tæt på. Den er nemlig bygget af Mongoose Motorsports, som bygger biler på licens fra General Motors. Og har Fast Five i frisk erindring, er det da også præcis film-bilen, du køber. Eller næsten.

For det fremgår ikke om, det er bilen fra de endelige filmscener, der er på auktion. Men chancen er rimelig. Filmholdet fik nemlig fremstillet 13 Grand Sport-replika, men kun tre overlevede optagelserne.

Det her er en af dem. Bilen har 380 hestekræfter, hvilket auktionshuset vurderer, at køberen kommer til at betale et sted mellem 90.000 og 100.000 dollars for.

632.000 kr. lyder af mange penge, men det er ikke umuligt. Eller det bare os, der drømmer?Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk