Corvette-ejer skudt – ville IKKE køre ræs


Nogen i en blå Ford Mustang har angivligt skudt efter en bilist i en Corvette, fordi denne nægtede at køre ræs mod personerne i Mustangen.

Det er i hvert fald sådan det lokale politiet Memphis udlægger hændelsesforløbet i en uhyggelig sag fra tidligere på måneden.

Her kørte en blå Ford Mustang tidligt om morgenen 24.oktober ind på en parkeringsplads og op på siden af en Corvette. Umiddelbart derefter skal nogen i Mustangen have opfodret føreren af Corvetten til at køre ræs.

LÆS OGSÅ: Bilist fandt sine stjålne fælge på Facebook – tyven nægtede ALT!Men noget slår helt klik. For da bilisten i Corvetten afslår, bliver der affyret en række skud ud af en åben siderude i Mustangen. Bilisten i Corvetten bliver herpå ramt flere gange. Meget heldigt var politiet lige i nærheden og kunne komme Corvette-føreren til undsætningen.

Intet spor af bilen
Mustang’en nåede dog at stikke af fra stedet. Der er ifølge Motor1 intet nyt om Corvette-førerens tilstand. Men politiet i Memphis betragter hændelsen som et voldeligt overfald og ikke drabsforsøg. Derfor kan Corvette-føreren godt være i live.

Samme mediet skriver dog også, at der forsat ikke er noget spor af hverken den blå Mustang eller personerne i den. De foreløbige politirapporter antyder, at der mindst har været to personer i Mustangen, da der blev affyret skud.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk