Classic Race Aarhus aflyser: Pengekassen er tom

Der bliver ikke noget Classic Race i Aarhus næste år. Organisationen bag har ikke noget valg, lyder det fra direktøren.
Foto: Classic Race PR

Der bliver ikke noget Classic Race i Aarhus næste år. Organisationen bag har ikke noget valg, lyder det fra direktøren.

Klassiske racerbiler kommer ikke til at give genlyd i Aarhus by næste år. Classic Race vender nemlig ikke tilbage til byen i 2022. Det oplyser arrangøren selv til stor ærgrelse for alle bilentusiaster i landet.

Pengekassen er ganske enkelt tom efter hårde år med corona-aflysninger og lavere besøgstal end forventet.

– Vi har ikke noget valg. Det ville være en umulig opgave at nå at stable arrangementet på benene på under fire måneder. Kassen er tom, og inden vi får økonomien på plads, er vi inde i det nye år, siger direktør i Classic Race Aarhus, Poul Dalsgaard, til TV2 Østjylland.Direktøren er ikke sikker på, at ræset vender tilbage til Aarhus i 2023. Det afhænger helt af, om økonomien kan bære det.

I 2020 var Classic Race heller ikke i det østjyske, men det skyldtes corona. I år betød corona, at bilbegivenheden blev rykket fra maj til september. Alligevel kom man ikke i mål, fortælleren direktøren til TV-stationen.

Poul Dalsgaard giver blandt andet dårligt vejr om søndagen skylden for, at man ikke fik solgt nok i bar-teltene. Alligevel mener direktøren, at Classic Race er et vigtigt event for byen.

Ræset trækker 40.000 tilskuere og internationale racerkørere til den unikke bybane i Aarhus, ifølge Classic Race. Nu vil direktøren og organisationen bag se tiden an og arbejde intensivt imod en løsning, som forhåbentlig kan sikre det flotte arrangement tilbage i 2023.

Se med her da Boosted redaktionen var til årets Classic Race i Aarhus:Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk