Clarkson knust: Min Bentley skal dø!


Jeremy Clarkson blev så betaget af den Bentley, han kører i den kommende Grand Tour-special, at han tog den med hjem fra Madagascar. Lykken varede dog ikke ved.

Faktisk blev den ganske kort, skulle det vise sig. For den Bentley Continental GT, der hjalp den berømte brite gennem Madagascars til tider ubehjælpsomme vejnet, må nemlig slet ikke være hans.

Heller ikke selvom Clarkson faktisk faldt så meget for bilen, at han valgte at købe den, da optagelserne sluttede.

– Jeg forelskede mig så dybt i Bentley’en, at jeg besluttede mig for at tage den med hjem, fortæller han til Drivetribe.LÆS OGSÅ: BMW M850i findes som politibil med 620 hk

Men den går altså ikke. Ifølge det britiske motorkontor viser det sig nemlig, at bilen er en pre-produktionsbil. Og sådan en er der ganske særlige regler for. Blandt andet må sådan en aldrig handles til Hr. og Fru. Hverdags-bilist.

Nu kan der med lethed argumenteres for, at Clarkson ikke er blandt dem. Men han kan potientielt sælge bilen videre. Og det tillader britisk lovgivning altså ikke.

Bentley’en skal altså nu destrueres.

Den næste Grand Tour-special – A Massive Hunt – får premiere på Amazon Prime fredag 18. december. Herunder kan du se traileren.