Clarkson: Greta Thunberg er gal og farlig

Den britiske motorjournalist Jeremey Clarkson er ude med riven efter Greta Thunberg – igen!

‘Hun er gal og farlig og burde sætte sig tilbage på skolebænken’, sagde Clarkson, da han i et interview på australsk TV blev interviewet om sin holdning til netop den svenske klimaaktivist.

Udtalelser der kommer blot få dage efter, at selvsamme Jeremey Clarkson overfor britiske BBC kaldte Greta Thunberg for en idiot.

En holdning han gentog overfor australierne, før han i øvrigt tilføjede, at den svenske pige “bør finde tilbage til skolebænken og holde kæft”.

Clarkson har åbenlyst været kritisk overfor klimaforandringerne, men han skulle efter eget udsagn have ændret mening efter de seneste ‘Grand Tour’-optagelser i Asien.

ÅRETS JULEGAVE: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

Alligevel holder han sig ikke tilbage, når det kommer til Greta Thunberg. Hendes dagsorden med råberi og følelsesladet skældt ud på verdenslederne fra FN’s talerstol fører nemlig ingen vegne, mener han.

– Jeg synes, hun er en skør svensker med et hidsigt temperament, udtalte Clarkson til The Independent.

I samme interview sagde han med tydelig henvisning til Greta Thunbergs tur fra England til USA i august i år.

– Man opnår intet ved at sejle over et ocean i en dieseldrevet yacht, for derefter at lyve om dieselmotoren. Og så du, da hun tog til Chile for at deltage i en konference, som blev flyttet til Madrid? Jeg sked i bukserne af grin.

Clarkson sluttede bredsiden af med følgende kommentar

– Hun er en idiot, fordi det er videnskaben, der skal løse det (klimaforandringerne, red). Ingen løser noget ved at løbe rundt og strejke og ikke gå i skole. Så deltager man nemlig ikke i naturfagene, og er det jo hende, der er et fjols.

 


Reklame: