Clarkson efter Magnussen-exit: Ynkeligt!


Kevin Magnussen havde det ikke godt under weekendens Formel 1 Grand Prix, det fik teamet til at trække ham fra løbet. Hos én mand faldt det træk dog ikke i god jord.

Selvom der var forståelse fra teamets side og medfølelse fra TV-kommentatorerne, da Kevin Magnussen udgik af weekendens Formel 1 Grand Prix, trækker man sig ikke fra et løb med hovedpine.

Det mener i hvert fald den britiske motorjournalist og tidligere Top Gear-koryfæ, Jeremy Clarkson. Magnussens exit fik ham nemlig til at flyve til tasterne.


Efter løbet skrev han på Twitter:

– F1-kommentatorer. At udgå med hovedpine er ynkeligt, skrev Clarkson på Twitter, da Sky Sports-kommentatorerne viste medfølelse for ‘The Fighting Viking’, som de kaldte Magnussen, skriver Ekstra Bladet.

Satte flere ord på efter løbet
Efter løbet satte Magnussen selv lidt flere ord på sin DNF.

– Jeg har det fint. Vi havde et gearkasse-problem, så jeg tabte en masse tid. Lørdag var det bare på en langside, men i dag på hele omgangen. Det betyder, at hver gang man op-skifter, går det langsomt og giver et kæmpe ryk i bilen.

– Det er okay i nogle omgange, men det ryster dit hovedet helt vildt, og til sidst fik jeg bare en kæmpe hovedpine.

Næste løb for Magnussen og resten af F1-feltet er Tyrkiets GP i weekenden 13.-15. november.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk