Christian sælger sin elbil – “den er for bøvlet”

Christian Lundstrøm vil sælge sin elbil - en Kia e-Niro, den er simpelthen for bøvlet at have med at gøre

Christian Lundstrøm har en Kia e-Niro, men nu fortæller han til Politikken, at han vil af med den igen. Elbilen er simpelthen for besværlig at have med at gøre.

Christian Lundstrøm er rådgivende ingeniør i en større dansk virksomhed, og han arbejder egentlig med bl.a. energibesparelser. Så på en måde giver det god mening, at han kører elbil.

Bare ikke hele vejen rundt. Snarer forholder det sig lige omvendt. Christian Lundstrøm fortæller til Politikken, at bilen simpelthen er for bøvlet.

Med en elbil står problemerne nærmest i kø, mener han. Selvom det faktisk er ikke er med sin gode vilje, at han vil skille sig af med bilen.– Problemet er, at man ikke kan planlægge, når man har en elbil uden egen opladning.

– Så er der optaget, når man kommer frem.

– Så sidder kablet fast.

Dagbog fyldt med problemer
Det er bare nogle af de ting, Politikken citerer Christian Lundstrøm for. Han siger blandt også til avisen, at han har ført dagbog over de problemer, Kia’en har givet ham.

Og af den fremgår det, at Christian Lundstrøm oplever problemer, hver anden gang han vil lade bilen ved en ladestander.

Meningerne i kommentarsporet til artiklen er mange, og nogle er bestemt ikke enige med Christian Lundstrøm. En Bjarke V. skriver, at historier som Christian Lundstrøms er ‘dybt latterlige’. Mens atter andre mener, at Christian Lundstrøms bare skal tilpasse sig elbilernes infrastruktur.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk