Chiron Super Sport lyder som et kampfly der koldstarter


Hvordan lyder det, når en af de 30 ekstremt heldige Chiron Super Sport-ejere starter deres biler? Råt og brutalt er svaret.

Bugatti viste Chiron Super Sport 300+ fremfor verden i 2019. Den 3,5 millioner euro dyre superbil er uhyggeligt hurtig og eksklusiv. Faktisk findes den kun 30 eksemplarer.

Så det er høre bilens mægtige W16-motor slå igen, er kun de færreste for undt. Men…

Heldigvis for dine og mine øregange har nogen optaget lyden af en Chiron Super Sport 300+ koldstart. Faktisk lyder det ikke ulig noget, der kunne være drønet over himmelen under Anden Verdenskrig.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Vi kan tage fejl, men det lyder som om, at bilen ikke starter på alle cylindre. Men at de gradvist kommer i gang. Sagt på en anden måde – her kan du virkelig hører tændingsrækkefølgen.

Hvis du har glemt det, så yder Chiron Super Sport 300+ 1.600 hestekræfter, og den holder først op med at accelerer, når den rammer 440 km/t. Her har Bugatti nemlig indlagt en elektronisk begrænsning.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk