Reklame:

Chiron Super Sport-front søger ny ejer – koster ‘kun’ 2,7 mill. kr.

Bugatti får mange af sine dele ud fra – og det betyder altså, at der engang imellem dukker nogle vilde – og vildt dyre – dele op uden for fabrikken.

Jo, der er godt nok et samlebånd på fabrikken i Molsheim, Frankrig, hvor Bugatti holder til. Men mærket får mange af sine dele ude fra. Derfor sker det også ind imellem, at dele til mærkets modeller dukker op uden for fabrikken.

For et par uger siden skete eksempelvis med et tag til en Chiron. Og nu er det sket igen. Altså med den forskel, at vi denne gang har fat i hele frontpartiet til en Chiron Super Sport 300+. En af mærkets mest vanvittig modeller til dato. Den er også den bil som kan køre 490 km/t – og det med nummerplader på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Hele bilen – altså inklusiv det enorme 8-liters klaver af en W16-motor – koster 35 millioner kroner uden afgifter. Har du ikke helt så meget på kistebunden, kan et frontparti måske gøre det? Bevares, det koster stadig pænt mange penge.

Den koster knaster – altså fronten
Helt præcist vil sælgeren i USA have 399.000 dollars for hele herligheden. Som i øvrigt er skabt udelukkende af kulfiber. Men helt ny, som sælger påstår at fronten er, passer ikke. Den er produceret i september 2020. Er økonomien ikke til så stor en udskrivning, kan det faktisk godt blive billigere.

LÆS OGSÅ: På dette billede er der biler for 200 millioner kr.

Reklameblok:
Okay, du får den absolut ikke foræret. Men en kølergrill, som ved fuld gas sluger 60.000 liter luft i minuttet, koster ‘kun’ 15.000 dollars. I dansk mønt er det 104.000 kroner. Og med de sindssyge danske afgifter på biler får du næppe meget ny bil for den slags penge alligevel.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?