Er det chikane? Politiet medbringer mobile synshaller til træf

Mobil synshal til træf
Foto: ShoWerks

Herhjemme er myndighederne efter de danske bilentusiaster, som samles til træf. Men i Nordirland har de taget skridtet videre.

I weekenden var en masse bilentusiaster samlet til træf i byen Bangor i Nordirland. Men det var dog ikke kun fede biler, der var mødt op for at hygge sig med ligesindede. Også myndighederne var på pletten.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Men ikke bare med en politibil eller to. Nej, her troppede myndighederne op med en mobil synshal, så potentielle ulovlige biler kunne tjekkes og synes (eller det modsatte!) med det samme. Det skriver ShoWerks. Hele syv politibiler, 12 betjente, to synsbiler og syv synsfolk var mødt op for at tjekke biler.

LÆS OGSÅ: GT-R laver vanvittig overhaling og flyver den forkerte ved i rundkørsel

Mange af deltagerne mener, at myndighederne kun gør det for at chikanere de bilglade folk, som ofte mødes til hyggetræf. Der køres altså ikke gaderæs.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

“We used to be okay with police – just various patrols. But in recent years it has been getting worse for us”, udtaler en talsperson til Boosted.dk.

Du kan læse mere om hændelsen – og deltage i debatten – ved at klikke her!

Mobil synshal til træf
Foto: ShoWerks
Foto: ShoWerks
Foto: ShoWerks
Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk