Chef bekræfter – Corvette bliver en elbil


Corvettens dage er talte. I hvert fald hvis den skal have forbrændingsmotor. På LinkedIn bekræfter General Motors administerende direktør Mark Reuss nyheden.

Lige nu har Chevrolet den ottende generation af Corvette-modellen på programmet. Og som sine forgængere har den V8-motor. I C8’eren er den dog centermonteret og ikke som før placeret mellem forhjulene. Men også det får en ende.

Det bekræfter General Motors’ Mark Reuss på sin LinkedIn-profil. Før Chevrolet helt dropper V8’eren, kiler man dog en hybridudgave ind i modelprogrammet. Det sker allerede næste år, skriver Mark Reuss. Senere bekræftede Chevrolet nyheden på sine sociale medier.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Videoen, som ses herover, er dog det eneste, Chevrolet har at ‘sige’ om sagen. Optagelserne viser formentlig prototypen af den kommende hybrid-udgave. Noget andet er det, Chevrolet ikke siger. Nemlig at bilen får firehjulstræk. Men det fremgår meget tydeligt af videoen.

Hvad angår elbilen, er der om muligt endnu mindre med detaljer. Men den bliver formentlig topmodellen, når den dukker op om et par år. Mens hybrid-udgaven sandsynligvis lægger sig et sted mellem standard-bilen og den kommende Z06-udgave med 670 hestekræfter fra en 5,5-liters V8’er.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk