Cayenne-bremser og VR6’er – Jespers drømme-Golf er fra ’89

Porsche Cayenne-bremser, 2.8 liters VR6-motor fra en Golf III og en keramisk coating af bilens originale tornado-røde lak. 37-årige Jespers drengedrøm af en bil har fået en ordentlig overhaling

Men nu vil han sælge den.

Det værste ved ens ungdomsminder er, at hvis man genbesøger de gamle ting fra ungdomsværelset, vil de ofte syne mindre i størrelse, de ser mere ”trætte” ud, end man huskede dem, og magien er ofte forsvundet. Men sådan er det bestemt ikke gået for Jespers bil, der ellers er hentet fra fortiden.

Tværtimod, skriver DBA Guide.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Jesper Hartvigsen ejer en Golf 2 fra 1989. En bil, de fleste kan huske, og som bringer et smil frem. Men bilen vil mange nok også betragte som uddateret.

Det er dog langt fra tilfældet med denne Golf 2. Den har fået sig en gevaldig overhaling. Blandt andet i form af en ny og noget mere kraftfuld motor, et rallybur, tårnstivere, justerbar undervogn og reservedele fra Porsche.

Ja, bilen har faktisk fået sig så ”voldsom” en makeover, at det har været en lang og sej kamp at få den polske bil godkendt hos en synsmand i Danmark.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre


Reklame: