Carlos Sainz sælger sin Golf…


Han har et sæde hos det største Formel 1-hold i historien. Men privat kører Carlos Saniz noget mere ydmygt rundt i en Volkswagen Golf – altså lige indtil nu.

Ja, det er glamourøst at være Formel 1-kører. Er du en af de heldige, er du én af blot 22 kørere i hele verden. Verdens bedste så at sige. Dermed ikke sagt at man mister jordforbindelsen af at sidde i verdens hurtigste racerbil.

Tag nu Carlos Saniz eksempelvis. Ikke bare er han en super sympatisk fyr. Han kører ovenikøbet Golf. Ligesom mere end 40 millioner andre bilister har gjort det og stadig gør.

En ordentlig firmabil
Altså lige indtil nu. For nu skal Saniz Jr. have sig en firmabil. En der måske repræsenterer arbejdsgiveren i Maranello bare lidt bedre, end Golf’en gør.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Bevares, bortset fra lidt lys i diverse lamper (det sagde vi ikke..) er Golf’en en fin bil. Men vi ville også hellere køre Ferrari, hvis vi havde Carlos’ køresko på.

Han har, synes vi, fuldt fortjent udset sig en 812 Competizione. Den skal selvfølgelig fyldes til helt til taglinjen med hundedyrt udstyr (mon ikke han får klækkelig medarbejder-rabat?), og fremfor alt skal der stå 55 på dørene – Carlos’ startnummer i Formel 1.

Selv en F1-kørere må vente
Hvad angår 812 Competizione, får Saniz nøglerne til en af bare 1.598 biler, som skal samles på fabrikken i Maranello. Et monster med suge-V12’er på 6,5-liter og en ydelsen på 830 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

999 bilerne får fast tag, og de leveres først. Han siger det ikke specifikt, men vi tror, at Carlos har bestilt en af de bare 599 Aperta’er – altså den åbne 812 Competizione,

For i videoen herunder får Formel 1-chaufføreren sagt, han skal vente omkring et år på bilen.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk