Reklame:

Carbon Edition: SEAT afslører dyreste Leon til dato

Der ruller kun 300 styk af samlebåndet – så du skal være hurtig, hvis du vil have fingerne i SEAT’S dyreste León til dato, Carbon Edition

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Tungen skal holdes helt lige i munden, hvis hele navnet skal med. SEAT Leon ST CUPRA 300 Edition Carbon er den mest ekslusive (og dyreste!) León, den spanske VAG-division nogensinde har lavet.

300 biler bliver der produceret. Desværre har vi ingen danske priser, men vores tyske naboer skal hoste op med hele 48.900 euro for at få en CUPRA 300 Edition Carbon hjem i garagen.

LÆS OGSÅ: NYE MILJØKRAV – NU MÅ LEON CUPRA IKKE HAVE 300 HK

Hvor meget SEAT får man så for 365.000 omregnede danske kroner minus afgiften? Jo, til at starte med den samme som alle andre. Det vil sige Leon ST’erens velkendte 300 hestekræfter fra en to-liters motor med fire cylindre, der er koblet til et sekstrins DSG-skifte.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Herfra bliver det lidt sjovere. For Carbon Edition er, som navnet antyder, spækket med lækkert kulfiber ude som inde. Blandet andet er den bagerste diffuser i ren kulfiber.

Reklameblok:


Derudover følger 19″ store aluminums-fælge, der gaber over Brembo-bremser, med i standardkonfigurationen. Det samme gør nogle sportslige skålsæder i kabinen. Sæderne skulle dog være den eneste – udover kulfiberen – betragtelige forandring i spaniernes indre.

0-100 kilometer i timen er stadig en disciplin, den spanske stationcar kun er 4.9 sekunder om at overstå.

 

 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?