Canadier sælger sin ejendom med 340 tilhørende biler

Canadian man selling land -7

Canadiske Mike Hall har opgivet at tælle, og nu vil han sælge sin kæmpe ejendom og lade ca. 340 biler indgå i handlen

Du skal godt rive teltpælene op ad dansk jord og flytte dem og dig selv til verdens anden største land, Canada. Men så venter noget af en drøm også på dig, hvis da gamle biler er lige dig. Canadieren Mike Hall har nemlig sat hele sin to hektar store ejendom til salg.

Med i handlen følger ikke bare et renoveret hus, en 111 kvadratmeter stor stål-bygning og 84 kvadratmeter værksted. Du får også rådighedsret over et område, der eftersigende rummer mere end 340 biler.

Manden, Mike Hall, der vil sælge dig hele sin ejendom med tilhørende biler

I et interview med mediet ‘Driving‘ fortæller Mike Hall, at bilernes værdi varierer fra 500 til 35.000 dollar stykket.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

– Jeg begyndte at samle på biler, da jeg var 20. Først var det 50 biler. Så voksede samlingen til 100. Jeg købte flere og flere. Det er nemt at købe dem, når du arbejder. Det er ligesom en afhængighed. Da jeg havde 100 biler, synes jeg, 200 lød bedre og nu er antallet godt forbi de 300, fortæller Mike Hall.

Selvom Hall ikke har nogen specifik grund til, hvorfor han sælger hele ejendommen med de tilhørende biler, fortæller han, at det har noget med alderen at gøre. Canadieren er fyldt 60 og følger ikke han har tiden til at restaurere alle bilerne.

Hvad koster hele herligheden så? Ja, lige i øjeblikket skal du lægge 1.45 millioner dollar hos ejendomsmægleren Century21 for at få overdraget skødet.

MEN SÅ FÅR DU OGSÅ ALT, DU KAN SE PÅ BILLEDERNE HERUNDER (OG MERE TIL…)

Canada-1


Reklame: