Camaroens afløser bliver en elbil med fire døre

Foto: Chevrolet

Hvor kedeligt kan det blive, Chevy?

Når den nuværende Chevrolet Camaro går på pension er det slut med benzindrevet muskelbil i de kendte coupé-former. I hvert fald hvis man skal tro den seneste snak om Chevrolets Camaro-planer.

I stedet skal vi vende os til en firedørs sedan med… ja – elmotor. Mind you, Camaroen forblive en del af Chevys modelprogram frem til 2024, og vil formentlig få et mindre facelift, inden det er helt slut.


Samtidig ligger det dog fast, at modellen har det svært. I hvert fald i konkurrencen om kunderne, når det kommer til rivaliseringen med Ford Mustang og Dodge Challenger.

Og at Camaroen forbliver taben i det spil, er der nok ikke så meget, der kan rykke på. Og da slet ikke inden 2024. Hvilket nok er en del af forklaringen på, at Chevrolet ventes at sadle helt om, når det kommer til Camaroen.

Camaroen er død.. næsten da
Hos Automotive News har man kigget nærmere på Chevrolets kommende planer, og mediet tror på, at mærket således dropper både coupé-og cabrioletformerne til gengæld for en firedørs model som eneste mulighed.

General Motors, som Chevrolet hører under, har endnu ikke kommenteret direkte på sagen. Men at Camaroen bliver elektrisk er ikke helt grebet så meget ud af det blå, som man kunne tro.

Hos konkurrenterne fra Dodge har man nemlig allerede løftet sløret for, at man i 2024 vil introducere en fuldt ud elektrisk muskelbil.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk