Gut bygger A4 Allroad om til ABT-tunet S4


Når fabrikken ikke vil, må man jo selv

Og i USA sælger Audi ikke S4-modellen som stationcar, eller Avant som de kalder den. Så Tyler fra Californien har bygget sin egen.

Basisbilen er en A4 Allroad Avant B9. Og faktisk en hel  S4 som sedan. Alt teknik er så bygget fra sedan’en over i stationcaren – inklusiv den tre liters TSI-V6’er og det komplette ledningsnet fra S4’eren.

Alene delene løber op i 100.000 dollar, fortæller Tyler, der har bygget bilen, i klippet herunder. 100.000 dollar – altså uden timeløn for arbejdet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Liberty-kit koster så meget som brugt Gallardo

Oveni de 354 hestekræfter har ABT lagt et tuningsprogram. Det er bilen ikke blevet sløvere af, lad os bare sige det sådan. Væk er desuden Allroad’ens markante frihøjde. I stedet holder en justbar gevindundervogn tæt på asfalten.

Godt vi ikke skal det samme igennem herhjemme. Her vil Audi nemlig gerne sælge dig en S4 Avant. Hvad den nyeste aftapning af familieraketten koster, er stadig uklart.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk