Bugatti rammer Lamborghini med 2 km/t – AV for en parkeringsskade!

Bare fordi man er styrende rig, betyder det ikke, at man er gud bag rattet. Men så igen - har man råd til en Bugatti, har man nok også råd til lidt Lamborghini-lak. Her er en grum parkeringsskade

Bare fordi man er styrende rig, betyder det ikke, at man er gud bag rattet. Men så igen – har man råd til en Bugatti, har man nok også råd til lidt Lamborghini-lak.

Noget tyder på, at nogle bilejere skal øve sig lidt mere på at parkere. Især dem der ejer superbiler – åbenbart.

Eller også er det at få en parkeringsskade bare hverdag blandt den ene procent. Ligesom hos alle os andre i øvrigt.

Anyway.. En måned efter at en Bugatti Divo bakkede ind i en Mercedes-Benz CLS, er en Bugatti Veyron kommet i nærkontakt med en Lamborghini Aventador under en parkeringsmanøvre.Hændelsen blev – selvfølgelig – fanget på et kamera. Og den er nu endt på Instagram, hvor det kortet klip deles vidt og bredt. Føreren af den blå Bugatti Veyron er helt sikkert den ‘skyldige’ her.

Det går laaangsomt
Manøvreringen af den efterhånden ældre, men stadig rasende dyre Bugatti går nemlig langt fra som planlagt. Omvendt har føreren også valgt at klemme sig ind, hvor der i forvejen næsten ikke er plads.

Og det er her, det går galt. For selvom en venlig sjæl forsøger at guide Bugatti’en ind – og endda advarer føreren, inden det går galt, går det alligevel galt. Den blå franskmand rammer en Lamborghini Aventador. Godt nok meget langsomt men skaden er sket.

Sådan et Lamborghini-fælg er nok ikke helt billigt at rette op på. Og vi tør slet ikke tænke på, hvad lakeringen af Bugatti’ens bagskærm render op i.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk