Bugatti har solgt den sidste Chiron – “Den blev verdens dyreste bil”

Det var bestemt ikke småpenge, der i går blev smidt på bordet under en auktion Paris, da genstand ‘108’ røg hammeren.

Der findes kun én Chiron Profilée i hele verden. Og måske netop derfor er bilen netop blevet til ‘den dyreste nye bil der nogensinde er solgt på auktion’.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Bilen, der var den absolut sidste chance for at få en ny Bugatti med 8-liters W16-motor, fandt i går en ny ejer for den nette sum af 9,72 millioner euro svarende til 72,3 millioner danske kr.

LÆS OGSÅ: 300.000 bilister bruger den – nu er populær app lukket

Og så meget har ingen – anonym køber eller ej – nogensinde betalt for helt en ny bil. Hvad køberen, der ganske rigtigt er anonym, har fået for den svimlende sum penge, kan du læse mere om her.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

De 9,72 millioner euro er i øvrigt bilen pris uden moms. Og når først den lægges til, rammer vi et hammerslag på 12 millioner euro. Bilen, som Bugatti allerede begyndte at udvikle i 2020, har foruden den sindssygt potente W16-motor hele 2.500 meter læder rundt om i kabinen.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk