Bugatti har bygget den sidste Divo – nogensinde!


Hver bil koster 4,8 milloner euro – og nu har samtlige 40 eksemplarer forladt fabrikken i Frankrig. Den sidste bil er ikonisk babyblå.

Hvis du har små 36 millioner kroner liggende i lommen, som bare brænder for at blive brugt, kan du ikke få en Bugatti Divo. I hvert fald ikke længere.

Altså hvis den skal være fabriksny. Bugatti meddeler nemlig, at den sidste Divo har forladt samlebåndet, og at man nu omstiller produktionen til modellerne Centodieci og Chiron Super Sport.

Skal ret være ret, har Divo’en ikke kunnet købes i tre år. Da modellen blev afsløret på Pebble Beach-udstillingen i USA i 2018, blev alle ordremuligheder nemlig revet væk på få timer.De heldige ejere kan til gengæld glæde sig over biler, der hver har 1.500 hestekræfter var Bugattis ikoniske 8-liters W16-motor med hele fire turboer.

I det hele taget har det været nogle begivenhedsrige dage for det franske mærke. Tidligere på ugen blev det således offentliggjort, at Bugatti efter længere tid forhandlinger sælges til kroatiske Rimac.

Noget du kan læse mere om lige her.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk