Denne “Bugatti Chiron” er bygget af skrot


Tager man sig en to timers køretur væk fra Bangkok i østlig retning, kan man rende være heldig at rende ind i ikke bare én, men hele to Bugattier.

Okay, ægte er de ikke. Men med lidt god vilje – og lang afstand – kan det godt se ud, som om at der hos Scrap Metal Art Thailand står to Bugatti Chiron.

Men som navnet antyder, er bilerne ikke lavet af de fineste materialer på denne Jord. Tværtimod består de begge af gammelt, godt krøllet jern. Også kendt som skrot.


De to ‘Bugattier’ er ikke det eneste på fire hjul, som stedet har at byde på. Det kunne youtuberen CB Media dokumenterer, da han tilbage i december fik en rundvisning.

Blandt andet har man også skabt en Ferrari 250 GTO og en Mercedes 300SL ud af mere gammelt jern.

Ja, de er til salg
Bugattierne er dog stedets kronjuveler, og de har faktisk hvert et prisskilt. I videoen, som du kan se herunder, forklarer youtuberen, at Scrap Metal Art Thailand vil have 30.000 dollars for hver af bilerne.

Det er lige i underkanten af 200.000 danske kroner. Men inden at du himler op om, at det da er billigt for en Bugatti, så husk at vi her har med gammelt jern at gøre.

Ikke to W16-motor på hver otte liter og fire turboer – hver! Til gengæld skal du ikke betale en kvart million for et nyt sæt dæk efter 4.000 kilometer.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk