Bugatti blev kørt i sø for 12 år siden – nu genopbygges den


Kan du huske det ikoniske klip, hvor en Bugatti Veyron drøner direkte ud i en sø? Nu er der nyt.

Det er 12 år siden, og der viste sig at være en masse fusk indblandet i sagen. Men bilen lever stadig, selvom man ikke skulle tro det muligt, med alt det fintfølende mekanik der er i en Bugatti Veyron.

Men jo, og nu genopbygges den såmænd.

Manden, der har købt den famøse øse, hedder Houston Crosta, og han arbejder for det amerikanske firma Royalty Exotic Cars i Nevada. Og han er fuldt ud opsat på at genopbygge bilen. Eller det er i hvert fald, hvad han påstår.Vi vil gerne se ham æde alle regninger først. Men lad os nu se.

Uanset hvad så HAR gutterne hos VinWiki fået nys om sagen. Og i en ny youtube-video fortæller stifter Ed Bolian om, hvordan Crosta allerede har brugt mange penge på den sørgelige Bugatti.

Bilen alene står ham i 400.000 dollars. Det er 2,5 millioner danske kroner. Altså for hvad vi antager er en Veyron i meget sørgelig forfatning. Dernæst agter Crosta at bruge yderligere 250.000 dollars – halvanden millioner danske kroner – på bare at købe dele til projektet.

Vi håber, han kan lave bare lidt selv. For ellers blive han da flået i arbejdsløn. Alene Burmester-anlægget, som formentlig døde, da bilen ramte vandet, koster 100.000 dollars.

AV.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk